Afspraak maken

U kunt een afspraak maken met de huisarts, assistente of praktijkondersteuner via nummer 020 665 1411
Als u een afspraak voor het spreekuur van de huisarts wilt maken, kunt u ook gebruik maken van de webagenda.

  • Afspraak maken telefonisch (bellen tussen 8:00-12:00u en 14:00-15:00u)

Als u belt voor een afspraak zal de assistentie u een aantal vragen stellen. Al onze assistenten zijn opgeleid om een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten of vragen. De assistentie is verplicht om altijd vertrouwelijk om te gaan met uw informatie. Alle adviezen worden dezelfde dag met de huisarts besproken.

Als u afspraak bij een bepaalde huisarts wilt dan kunt u dat aangeven. Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw wens. Het de bedoeling dat u voor controle van een eerder probleem terugkomt bij dezelfde huisarts.

  • Afspraak maken via webagenda

Als u ingeschreven bent bij de praktijk kunt u onze webagenda gebruiken. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina. Let op: soms ruilen de artsen van werkdag. Als u zeker wilt weten bij welke arts uw afspraak is maak dan een telefonische afspraak. Via de webagenda maakt u een reguliere afspraak. Heeft u meer tijd nodig, belt u dan met de assistente.

  • Spreekuur huisarts

Voor een afspraak bij de huisarts reserveren we 10 minuten. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, meldt u dit dan als u de afspraak maakt. Wij plannen dan extra tijd in.

  • Huisbezoek huisarts

Wanneer u nog dezelfde dag een huisbezoek wilt, vragen wij u dit voor 11.00 uur aan te vragen.


Spoed / dringend
Voor spoedeisende situaties op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur belt u onze spoedlijn via nummer: 020 665 1411 (optie 1).
Voor dringende medische zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u ons op werkdagen bellen 's ochtends tot 12.00 uur en 's middags vanaf 14.00 uur via nummer: 020 665 1411 (optie 3).
Voor spoedeisende situaties buiten praktijktijden belt u Huisartsenposten Amsterdam via nummer: 088 00 30 600

Levensbedreigende situaties
In geval van een levensbedreigende situatie belt u 112